Ilja Stindt - Stindt Timmer- en Onderhoudsbedrijf | Kwalitatief en mooi

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ilja Stindt

Ik ben Ilja Stindt, de oprichter van Stindt Timmer- en Onderhoudsbedrijf en ben inmiddels alweer 22 jaar actief in de bouwsector. Van werkplaats-timmerman tot renovatie-timmerman op locatie, bij verschillende aannemingsbedrijven. En sinds 2011 als zelfstandig ondernemer met mijn eigen timmer- en onderhoudsbedrijf.

Perfectie
Als vakman heb ik mijzelf leren kennen als een perfectionist die graag alles tot in de kleinste puntjes pico-bello wil hebben. Hier ligt dan ook de basis voor het succes van mijn bedrijf. De tijd nemen voor een goede voorbereiding, uitvoering én afwerking zorgen ervoor dat het eindsultaat bij de opdrachtgever het 'wauw'gevoel oproept.

Betaalbaarheid
Kwalitatief onderhoud aan uw woning is een investering voor de toekomst. Als u nu de problematiek goed laat aanpakken, voorkomt u dat een probleem erger wordt en u misschien voor erg hoge kosten komt te staan. Ik kan zorgen dat uw woning in perfecte conditie blijft door u te attenderen op de 'onderhoudsgevoelige' onderdelen aan uw woning. Vanzelfsprekend kan er er ook de juiste actie aan gekoppeld worden om e.e.a. duurzaam te verbeteren.

Door mijn overheadkosten zo laag mogelijk te houden is het mogelijk om een concurrerende prijs aan te bieden. Daarnaast beschik ik over professioneel gereedschap en eigen steigermaterieel die voor de helft van prijs verhuurd kunnen worden ten opzichte van dure verhuurcenters. Ook een goed netwerk van leveranciers van bouwmaterialen door heel Nederland dragen een steentje bij aan de betaalbaarheid. Een aanvraag voor een offerte is altijd kostenloos en vrijblijvend!

Heeft u een klus die graag wilt laten aanpakken? Neem dan nu nog even contact via e-mail voor specifieke informatie: info@stindt.nl

   


Ilja Stindt
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu