Werkwijze - Stindt Timmer en Onderhoudsbedrijf

Ga naar de inhoud

Werkwijze

Als u interesse heeft in mijn diensten dan kom ik graag met u in contact. Ik ga er van uit dat u een goede gang van zaken op prijs stelt en ook serieuze bedoelingen hebt, net als ik. Een afspraak voor een kennismaking heeft mijn voorkeur, alvorens een offerte uit te brengen. Bent u op zoek naar 'even een mannetje' voor wat snel opknapwerk? Dan kan ik u helaas niet van dienst zijn.

Als ik ter plaatse ben van de situatie, zal ik u adviseren en op heldere manier communiceren. Over het algemeen is alles te realiseren. Ik zal proberen de meerwaarde van een klus te laten inzien, zodat u weet wat u investeert. Ik zal, indien nodig, ook adviseren iets niet  te doen. Het komt weleens voor dat bepaalde klussen niet heel erg zinvol zijn.

Na mijn bezoek zullen de afspraken vastgelegd worden in een offerte en/of duidelijke kostenspecificatie. Nadat alles duidelijk is, voor zowel u en mijzelf, kan er in de nabije toekomst een afspraak gemaakt worden voor de uitvoering.

Tijdens de uitvoering hou ik rekening met zoveel mogelijk factoren die het voor u, en/of uw gezin, prettig leefbaar maken. Denk daarbij aan een ordelijke, opgeruimde werkvloer, een actieve werkhouding en correct gedrag. Het is mijn doel een klus van A tot Z af te maken, zonder tussentijdse afwezigheid (uitgezonderd weersomstandigheden).

Kunt u zich vinden in de manier van doen? Neem dan gerust contact op via de mail of mobiel: info@stindt.nl of 06-41693508Ilja M. Stindt
Ds. K. Terpstrastraat 22
8121 AR OLST
Kvk nr.: 53624467
Created with WebSite X5
by Ilja M. Stindt
Last update:  oktober 2023
Terug naar de inhoud